Onze buizen

Je huurt onze PP Klembuizen. Deze buizen zijn beschikbaar in de diameters 60 mm, 110 mm en 160 mm, hebben een belastingsklasse van SN8 en zijn geschikt voor bijna elk denkbaar project.

Door het lage gewicht en de handige mof-spieverbinding zijn de buizen razendsnel en zonder extra gereedschap of materieel te leggen. De buigradius van 15˚ zorgt ervoor dat flauwe bochten zonder extra accessoires gemaakt kunnen worden.

De PP Klembuis is warmte- en UV-resistent, waardoor hij langdurig bovengronds gebruikt kan worden zonder aan sterkte in te boeten. Dat is wel zo veilig.

Door te kiezen voor deze deelbare buis kies je bovendien voor duurzaam. Niet alleen door te huren in plaats van te kopen. Maar ook omdat deze buis van 100% gerecycled kunststof is gemaakt. Daarmee bespaar je, afhankelijk van de gekozen variant, tussen de 2 en ruim 7,5 liter ruwe olie en tussen de 3 en 11,5 kilo CO2 per buis. Dat is dus per meter. Uit hoeveel meter bestaat jouw project?

Accessoires

Wil je toch ergens (bijna) haaks de bocht om of een aftakking maken? Dan bevestig je deze deelbare buizen makkelijk aan onze Connectbox. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een handzaag, een steeksleutel 10 en ongeveer 5 minuten.

Moet er gelaste kabels beschermd worden? Bestel dan meteen onze Endura lasmofontlaster mee. De Endura beschermt tegen axiale krachten bij het naar boven halen van de kabel en vermindert daardoor de kans op beschadiging van de las en dus het uitvallen van de kabel.

© Copyright - Rentinfra. Alle rechten voorbehouden. Design door Hans van Os. Realisatie door Score Media