Zo werkt het

We houden van simpel, in maar 3 stappen heb je een offerte en met nog 1 stap extra is je bestelling geplaatst.

1. Log in op onze website
2. Geef de details van je project in (benodigde diameter, aantal meters, wanneer en hoe lang wil je de buizen huren) en druk op ‘Versturen’
3. Open je mail en lees de offerte

Is de offerte akkoord? Dan hoef je alleen maar te klikken op de button in je offertemail en onze binnendienst maakt verder alles voor je in orde.

Ook goed om te weten:

  • Wij regelen al het transport, het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je team klaarstaat om de buizen te gaan leggen. En natuurlijk kan dat in deelleveringen.
  • Ben je toch langer bezig of juist eerder klaar? Geen punt. Geef het door en wij verlengen de huur of halen de buizen eerder op. Vanzelfsprekend betaal je alleen voor de tijd dat je de buizen daadwerkelijk hebt gebruikt.
  • Natuurlijk sneuvelt er in het gebruik wel eens een buis. Ook dat is niet het einde van de wereld. Lever de kapotte buizen gewoon in (wel graag apart) en wij berekenen je hier geen extra kosten voor. Wat we wel doen is de onderdelen die nog bruikbaar zijn eraf halen en combineren waardoor ze samen weer gebruikt kunnen worden. Want ook dat is duurzaam.

Nog geen login? Vraag hem hier aan.

© Copyright - Rentinfra. Alle rechten voorbehouden. Design door Hans van Os. Realisatie door Score Media